Over Bedrijfsbezoek aan Stroomop, Kattestraat 81 in Kuurne

18 mrt

Bedrijfsbezoek aan Stroomop, Kattestraat 81 in Kuurne

In dit bedrijf verneem je alles over duurzaam verwarmen via pellets en hun visie op duurzaam ondernemen.

Na de rondleiding is er koffie met taart en kan je ook een bezoek brengen aan hun off-gridwoning die niet aangesloten is op het elektriciteitsnet. Dit laatste bezoek is facultatief.

maandag 18 maart 2024 van 14:00 uur tot 17:00 uur

Wij verzamelen aan het bedrijf Stroomop, Kattestraat 81 in Kuurne om 14 uur voor dit gegidst bezoek.

Ludwig en Ann Van Wonterghem-Goethals willen met hun bedrijf Stroomop een duurzame visie op verwarmen ontwikkelen en aantonen hoe je milieubewust en zuinig kan wonen.

Zij focussen op duurzaam ondernemen door het werken met groene stroom, milieuvriendelijke verpakkingen, lokale tewerkstelling, lokale handel en eerlijke wereldhandel.

Na het gegidste bezoek is er koffie met taart en daarna kan je hun off-gridwoning in deTwaalfde Liniestraat bezoeken. Deze woning is niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Het bezoek aan deze woning is facultatief.

Kom kennis maken met dit boeiend bedrijf!

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 5,00
Standaard € 5,00

Voor dit bezoek schrijf je in door een mailtje naar davidsfondskuurne@hotmail.com en het storten van 5 euro per persoon op rekening van Davidsfonds Kuurne BE60 9733 8207 6970 met vermelding 'bedrijfsbezoek Stroomop' tegen de laatste vrijdag 15 maart.

Labels: Ontspanning & OntmoetenWetenschap & techniek1 sessieRolstoeltoegankelijkActiviteitBezoek met gidslokaaleconomiegegidste rondleidingCultuurregio Zuid-West-Vlaanderen